Számítógép Fejlesztés, Bővítés

Gyors | Megbízható | Garancia

Egy új gép árának töredékéért gyorsíthat meglévő számítógépén. Gyorsan, költséghatékonyan felújítjuk számítógépét, hogy az megfeleljen az időközben megnövekedett elvárásoknak!

Több éves a számítógépe? Lassan indul el a Windows? Kevés a szabad tárterülete? Új életet viszünk gépébe a kulcsfontosságú alkatrészek cseréjével. Az esetek nagy részében egy néhány éves számítógép alacsony bővítési költség mellett is sokkal gyorsabban működhet az elvégzett fejlesztések után.

Persze egy több éves számítógép processzorát már nem érdemes cserélgetni, mert ott már nagy valószínűséggel az alap cseréje is szükségessé válik. De a memória bővítésével vagy a merevlemez kapacitás növelésével, esetleg egy SSD beépítésével azért lehet még egy régebbi számítógépet, notebookot is kicsit gyorsabbá varázsolni. Sőt, időnként a Windows újratelepítése is okozhat meglepetést sebesség növekedés tekintetében.

Ha ezek a megoldások nem segítenének, akkor lehet tényleg szerencsésebb egy új vagy esetleg egy újabb, de használt, márkás számítógép vásárlásán elgondolkodni.

Szaküzletünk ebben tud Önnek segíteni.

Új számítógépek:

Igényei szerint testre szabott, egyedi konfigurációt állítunk Önnek össze, hogy ár-érték arányban a legjobbat hozza ki beruházásából.

Ezen kívül forgalmazunk még különböző hardveregységeket, Optikai meghajtókat, perifériákat, nyomtatókat. Ezek a termékek nincsenek folyamatos raktárkészleten. Kérjük hívjon minket.

Használt számítógépek:

Cégünk kizárólag márkás használt termékeket forgalmaz. Ezen termékek gyártóinak neve is elég garancia lenne, de ettől függetlenül LCD monitorokra és PC-kre 12 hónap garanciát vállalunk, minden egyébre pedig 6 hónapot.

Kínálatunkban elsősorban desktop számítógépek vannak, de előfordulnak a közkedvelt állóházas számítógépek is. A konfigurációk igen széles skálán mozognak, a Dual Core számítógéptől Core i7 modellekig minden megtalálható a kínálatunkban.
Az általunk forgalmazott monitorok minősége gyakran vetekszik az újakkal, hiszen egyrészt márkás termékekről van szó, másrészt megkímélt állapotú árucikkeket forgalmazunk.

Kínálatunkban megtalálhatóak a legkülönbözőbb notebookok is az egészen alacsony kategóriától a Core i5-ig. Ezekre a termékekre  6 hónap a garancia de a hozzá tartozó akkumulátorokra – tekintve, hogy használt termékről van szó – nem tudunk jótállást vállalni.

Keressen minket