Adatmentés és Visszaállítás

Gyors | Megbízható | Garancia

Sérült meghajtó miatti adatvesztés, véletlen törlés, vagy a rendszeres biztonsági adatmentés megoldása érdekében keressen bennünket.

  • Automatikusan működő mentést készítő szoftver telepítése és konfigurálása, mellyel bármikor visszaállítható az aktuális állapot, így nincs véletlen adatvesztés.
  • Véletlenül törölt fájlok visszaállítása.
  • Elfelejtett bejelentkezési jelszó eltávolítása, fiók helyreállítása Microsoft Windows alapú rendszereken.

Milyen gyakran készít adatmentést számítógépéről?

Ha hirtelen elromlana, vagy ellopnák számítógépét, akkor értékes adatokat veszítene el? Javasoljuk egy DVD újraíró, vagy külső merevlemez meghajtó telepítését. Azon túl, hogy szervizünk segít adatait biztonságosan és egyszerűen elmenteni, adat visszaállító szolgáltatásunk keretében visszahozzuk az elveszett fájlokat, melyek hibás hardver, szoftver ütközés, vagy vírusok által váltak használhatatlanná.

Adatvesztés megelőzése a rendszeres adatmentés készítés.
A rendszeres adatmentés az adatvesztés ellenszere. Az adatok biztonsága érdekében alapszabály, hogy a legjobb és legolcsóbb megoldás a védekezés, azaz az adatok meghatározott időközönkénti mentése. Rendszeres adatmentés az adatok mennyiségétől függően történhet DVD lemezekre, külső USB háttértárra, NAS hálózati tárra vagy valamelyik népszerű felhőszolgáltatóra pl.: Google Drive, Onedrive, Dropbox, Mega (felhőszolgáltatásnál ajánljuk még az adatok titkosítását is). Így biztosíthatja cége legfontosabb adatait, nyugodt lehet a pótolhatatlan családi fotóalbumok és zene gyűjtemények megfelelő tárolása felől.

Az Ön cége túlélne egy teljes adat megsemmisülést? Ne várja meg amíg ez bekövetkezik, foglalkozzon a témával az adatvesztés előtt! Kérjen ajánlatot adatmentésre, segítünk kiválasztani az optimális megoldást az Ön számára!

Véletlen törlés:
Törölt fájlok visszaállítása. Véletlenül beletörölt egy könyvtárba? Formázta a pendrive-ot, pedig nem szerette volna? Ezen hibák mindegyike javítható és az adatok visszaállíthatóak.

FIGYELEM:

A meghajtóra az adatvesztés felismerése után ne végezzen másolást! Ezzel végleg felülírhatják a rajta lévő, még visszahozható adatokat.

Logikai sérülések, törölt partíció, elveszett meghajtó:
Logikai merevlemez sérülés. Előfordul, hogy egy meghajtó, vagy partíció hardveres hiba nélkül lesz olvashatatlan. Ilyenkor általában az egyes állományok kezdetét és végét tartalmazó információs táblák sérülnek. Egy általános merevlemez diagnosztika futtatása után ezek a hibák kijavíthatók és adatai újra hozzáférhetővé válnak.

Fizikailag sérült, elektronika hibás meghajtó javítása:
Fizikai merevlemez sérülés. A fizikailag sérült lemezek javítását cégünk jelenleg alvállalkozók bevonásával végzi, mivel ilyen jellegű mentés készítéséhez „tiszta szoba”, megfelelő szerszámok és speciális szakirányú tudás szükséges. Keressen minket bizalommal és mi az ideális megoldást kínáló partnerünk bevonásával állíttatjuk vissza adatait.

Keressen minket